Hide

Welcome to Steepster, an online tea community.

Write a tea journal, see what others are drinking and get recommendations from people you trust. or Learn More

Can't seem to add pictures...

I’m trying to add new stuff to Steepster. I’ve done it a lot in the past with no problems. But today I can’t seem to upload any images. They’re small jpgs, so I know there’s not a problem with size or file type. I also tried using a URL link instead to no avail. Is this bugged? Thanks in advance!

Specifically, the error message I get for uploads is: “Image /tmp/100220121126-18-tfnp6o.jpg is not recognized by the ‘identify’ command.” Oddly, my image does not have that name, so this is what leads me to believe it’s some kind of bug with the site.

EDIT: Hmm, this problem seems to be creeping up again as of today (October 23, 2013). I can’t upload a photo when editing a tea. Tried Safari and Firefox. It doesn’t give me the option anymore. I can see where the button used to be, but now it’s just text that says “Upload Image.” It’s not clickable.

16 Replies

I was having that problem too! I will let Ricky, Jason, and Mike know :)

Login or sign up to post a message.

Thanks so much! Glad to know it’s not just me. :)

Login or sign up to post a message.

Oh! If you post it and then go to the item and edit it you can but still first attempt I couldn’t…

Login or sign up to post a message.

I tried that but it still gives the same error. If I try adding a URL link instead, it seems like it works because I don’t get an error message…but the tea never updates either.

Login or sign up to post a message.

mrmopar said

yeah same here added the url but no pictures of the items appeared.

Login or sign up to post a message.

Uniquity said

Sorry to hijack the thread but I don’t seem to be able to add tea to my cupboard either – anyone else with this issue?

It worked for me a few minutes ago.

Uniquity said

Of course now it works for me. Thanks for checking!

Login or sign up to post a message.

I’ve been adding and removing teas to the cupboard and shopping list with no issues.

Login or sign up to post a message.

Mike admin said

We’re looking into this now CHAroma, thanks for the heads up. I’ll update this thread when we have more information or a solution in place.

Login or sign up to post a message.

Mike admin said

All – we’ve updated the site to fix the issue. Please let us know if you’re still having problems. Thanks for your patience.

Login or sign up to post a message.

mrmopar said

thanks mike!

Login or sign up to post a message.

Login or sign up to leave a comment.