rooibos Vanilla poset cay

Tea type
Herbal Tea
Ingredients
Rooibos, Vanilla
Flavors
Not available
Sold in
Tea Bag
Caffeine
Not available
Certification
Organic
Edit tea info Last updated by chado-tea
Average preparation
Not available

Currently unavailable

We don't know when or if this item will be available.

From Our Community

1 Image

0 Want it Want it

0 Own it Own it

Tasting Notes

There aren't any tasting notes for this tea yet.

From Chado

Rooibos Vanilla , Güney Afrika’nın sadece Western Cape bölgesinde yetiştirilen ve “red bush”, “rooibosch” ya da “kırmızı çay” olarak da bilinen Rooibos yapraklarının vanilya parçaları ile çok özel bir karışımıdır.

Rooibos, (ROY-bos veya bazen de roybus olarak okunur) yararlı etkisi ve eşsiz lezzeti nedeni ile tüm dünyada sevilerek içilen bir çaydır.

Zengin, yumuşak ve çayın doğasından gelen özelliğiyle tatlı olan Rooibos Vanilla, şekersiz de kolaylıkla tüketilebilir. Kafein içermez, bunun yanında yüksek oranda C vitamini ve mineraller içeren bu değerli çay, yaz aylarında soğuk olarak da tüketilebilir.

Anne sütünü arttırmaya yardımcı olduğu bilinen Rooibos Çayı, bu sebeple doğum sonrası dönemde özellikle tavsiye edilmektedir. Ancak bu tür kullanımlar için mutlaka doktorunuza başvurmanızı öneriyoruz.

Rooibos çayı ile ilgili farklı bilgilere aşağıdaki blog’dan ulaşabilirsiniz;

http://ganoexceltr.blogspot.com/2012/06/rooibos-cay.html

Müslin poşet çaylar, en üst kalitedeki dökme çayların, doğal pamuklu (koton) kumaşların içine doldurulması ile elde edilir. Tamamen doğaldırlar ve birleştirici olarak yapıştırıcı, zımba gibi malzemeler kullanılmadığı için içerken sadece çayın tadını alırsınız.

İçindekiler: Rooibos yaprağı, vanilya parçaları, vanilya aroması

İdeal hazırlama şartları: 88 °C – 100 °C sıcaklıkta yaklaşık 250 ml suya 1 poşet koyularak 3-5 dakika demlenmesi önerilir
Servis Sayısı: 20 fincan

(2,5 gr x 20 Adet = 50 gr)
Özellikleri:

Rooibos Vanilla, kendine has aroması, vanilyanın başdöndüren kokusu ve yumuşak içimiyle mükemmel bir harmandır. Mutluluk hormonu “serotonin” üzerindeki olumlu etkisi nedeniyle Rooibos Vanilla’nın her yudumu rahatlatır ve mutluluk verir. Rooibos bitkisi, özellikle alerjik bünyeler için oldukça faydalıdır ve yüksek antioksidan etkisiyle hücreleri yeniler, bağışıklık sistemini güçlendirir. Yüksek mineral içeriğiyle özellikle sıcak günlerde vücuda canlılık kazandırır.

About Chado View company

Company description not available.

Tasting Notes

There aren't any tasting notes for this tea yet.